Beoordelingen van Sirtaki Nunspeet

Recente recensies van Sirtaki Nunspeet

5 sterren na 106 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker, voor herhaling vatbaar

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk geholpen, ruime porties en de griekse kapsalon kip was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De "mixed grill" was heerlijk maar in verhouding tot het overige vlees was de gyros erg veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten heerlijk warm en zeer smakelijk. Nog nooit eerder Grieks gegeten, maar zeker voor herhaling vatbaar!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! We hadden op een woensdag besteld voor om 19.00, en het eten was precies om 19.00 klaar, perfect! Niet te duur, en heerlijk gegeten. Dankjewel!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e paasdag even besteld bij jullie Was van all Kanten Goed! Vlot bezorgd Vriendelijk En nog een gratis Ook! Erg compleet met salades Alles er op En er aan ruim voldoende lekker warm! Aanrader!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal weer heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas nog steeds niet in het gezellige restaurant kunnen eten. Maar we konden wel afhalen. Heerlijk gegeten hebben we echt gemist. Hoop dat jullie restaurant snel weer open kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer voortreffelijk! Tot de volgende keer.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er goed uit en smaakte prima!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service omdat ik jarig was heb ik nog een heerlijk dessert gekregen van het huis. Weer heerlijk gegeten

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat vlakke smaak van het vlees -mag meer kruiden gebruiken en iets meer zout. Vlees was voor mij en enkele mede gasten te grof gesneden. Wat fijner gesneden vlees is prettiger te eten. Bezorging prima op tijd van gemaakte afspraak en bezorging goed verzorgd.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte weer prima!!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

In het verleden gingen we regelmatig in het restaurant eten. Nu voor de eerste keer besteld en afgehaald. Het was weer voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Op tijd geleverd en uitstekend verzorgd. Smaakvolle ervaring.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en super goed! En personeel erg vriendelijk! Alles top! Een aanrader

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service! We hadden zelf geen bestek dus we mochten het gewoon lenen! Echt een aanrader :)

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alles zag er netjes en verzorgd uit. We hebben heerlijk gegeten

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En fijn op tijd bezorgd

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers. Porties zijn ruim voldoende. In het verleden kwamen we regelmatig eten bij deze griek en de kwaliteit van onze bestelling was net als het eten in het restaurant, erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlees was erg taai ( gyros en souvlaki) . Was jammer

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vlees

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Aangeraden door vrienden, Afgehaald, vriendelijke mensen uitstekend eten, zeker een aanrader ๐Ÿ‘ hou vol, het einde van deze rare tijden is in zicht en wij komen graag in jullie restaurant eten zodra het weer mag ๐Ÿ˜‰

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten keurig verpakt, netjes op tijd bezorgd, goed warm. Hele vriendelijke bezorgster! Heerlijk gegeten! Aanrader!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren vrij slap en er mag wel zout op. Verder heerlijk gegeten. Complimenten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen was bestelling precies op tijd klaar !! En het was weer erg lekker.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goede service

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Potverdikke wat was dit lekker. Overheerlijk eten voor een leuk prijsje. Ik zou zeggen dat Sirtaki Nunspeet bijna nog beter is dan Sirtiki op Zakynthos.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de bestelde maaltijd opgehaald bij het restaurant. Het stond op tijd klaar en thuiskomen waren de gerechten goed op temperatuur. De kwaliteit was super (zoals altijd).

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima,ruim voldoende Bezorging was helaas een uur later als afgesproken

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling prima verzorgd. Afhaaltijden duidelijk aangegeven en super goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was ook nog lekker heet. Zelfs de friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was, ondanks dat we het vanuit Swifterbant op moeten halen, weer erg lekker allemaal. We balen dat we door corona niet gezellig in het restaurant kunnen eten....

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel keuze, meer dan genoeg en erg lekker.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superleuk en vriendelijk personeel! Gebeld en werd meteen vrolijk van de sfeer. Eten werd mooi op tijd bezorgd en fijn dat je een mail en telefoontje kreeg met richttijd! Smaakte overigens heerlijk :)

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd! :)

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hรฉรฉrlijk gegeten. Bezorging op tijd en goed van temperatuur. Al met al om nog eens te bestellen. Toppie!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mijn fout met het instellen van de tijd bij de bestelling

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker eten, vriendelijke service. En snel besteld. Porties waren groot. Goed warm en vers

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gedaan. Werd telefonisch goed op de hoogte gehouden. Eten was ruim voldoende.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Royale porties. Bezorging precies op tijd.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en vriendelijk personeel! Top

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond een heerlijke maaltijd laten thuis bezorgen ivm een feestelijke dag. We hebben heerlijk gegeten en alles was top geregeld en op tijd bezorgd. Zelfs aan een presentje voor de jarige was gedacht!! Klasse!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten een echte aanrader. Wij hebben het ervaren als uit eten maar dan thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk goed van smaak alleen jammer dat de gyros heel grof gesneden was die mag wat fijner gesneden worden De bezorging was goed en netjes op de afgesproken tijd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en ruime porties. Genoten vanavond.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en vriendelijk personeel

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw ontzettend lekker gegeten. Kan het iedereen aanraden. En extra pluspunt vind ik de vriendelijkheid, echt superโ€™

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer super tevreden over Sirtaki !!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekker gegeten. ook lekker veel was het.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle service en het eten was heerlijk !

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis laten bezorgen. Precies op tijd, perfecte levering. Heerlijk uitgebreid gegeten! Kan het iedereen aanraden.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super ontvangst bij het afhalen en heerlijk gegeten, ruim voldoende porties.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon vriendelijk en coronaproof bij het afhalen. Het eten zelf was echt heerlijk zoals we dat gewend waren. Top voor elkaar! Hou vol!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als altijd heerlijk. Dank je wel ๐Ÿ˜Š

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En er werd van tevoren gebeld om te zeggen dat de bezorger onderweg was. Dat was heel fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En op tijd bezorgd. Prima en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd bezorgd. Vriendelijke mensen. Altijd weer een feest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sympathieke bediening maar helaas garnalen koud en niet echt lekker. De andere hoofdmaaltijd was wel lekker al had het wat kruidiger gemogen. De salade en tatziki was wel lekker. Baklava was lekker maar was voor die prijs wel wat klein.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sirtaki heeft ons een erg lekkere maaltijd bezorgd. Ruime porties, het eten kwam goed warm aan op de gevraagde tijd. Vooraf had ik nog even telefonisch contact, en al onze wensen zijn ingewilligd. Als we dan niet fysiek naar een restaurant mogen, dan is dit een alternatief. Wellicht dat meer mensen dit beseffen en hopelijk helpt het Sirtaki door deze moeilijke tijd heen!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op tijd klaar, het eten was weer verrukkelijk, de portie grootte was goed, er zaten allerlei bijgerechten bij de bestelling en zelfs nog een paar snoepjes. Niets anders dan complimenten. Kwaliteit die wij altijd al gewend zijn bij sirtaki. Tot de volgende keer!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vriendelijk Het eten is van top kwaliteit zeer genoten van dit verukelijke avondmaal Voor herhaling vatbaar

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer gegeten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het was vers en van goede kwaliteit. De Griekse salade was overheerlijk, en het vlees was lekker zacht van binnen. Fantastisch.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Aanrader

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voldoende en heerlijk maar net niet meer goed op temperatuur.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer fucking lekker en natuurlijk veel te veel, dat betekend voor ons morgen weer...... nom nom ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima en lekker.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd ruim 5 km rijden. Prima smaakvol en warm eten behalve de friet die was niet warm misschien anders verpakken. Lastig.......... Maar verder echt prima eten en ruim voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas was niet bepaald mals. Aangezien het hoofdgerecht het duurste gerecht is, viel dat wel wat tegen. De voor-en bijgerechten waren goed. De bezorging hebben we opgelost door mevrouw tegemoet te rijden. Ze wilde niet over een onverharde weg moeten rijden. De weg naar ons huis is echter helemaal bestraat, dus we snapten het probleem niet. Aangezien het eten ondertussen koud stond te worden ben ik op dat moment niet in discussie gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en alles netjes op tijd bezorgd! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje giros besteld , bestelling werd door de zeer vriendelijke eigenaar zelf gebracht op de aangegeven tijd. Wij zullen dit vaker gaan doen. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. We hebben de mixschotel besteld en de kip. Het was heerlijk. Warme groente erbin

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit, snelle bezorging

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top was goed !!Super lekker en netjes verzorgd !!! En zeker genoeg bedankt we komen snel terug !๐Ÿ‘

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Heerlijk gegeten

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed op tijd en lekker Gerrit

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en onwijs lekker!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van het eten. Beetje uit maar toch thuis. Het was super lekker.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd. Op tijd bezorgd en goed warm. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Heel zorgvuldig verpakt. Frietjes zouden misschien beter in een papieren zakje kunnen ze waren een beetje slap. Bezorging was ook prima op tijd. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend fijn geholpen. Prettige site en super lekker gegeten. Wij komen terug

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voordat we gingen bestellen belde we het restaurant even om wat advies te vragen, we werden alleraardigst te woord gestaan! Daarna ontvingen wij ons heerlijke eten en zat er een handgeschreven kerstkaart bij en voor de kids kerst zuurstokjes, hoe leuk kan kerstavond beginnen! Dank jullie wel, wel hebben genoten!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling plaatsen gaat makkelijk, evenals de betaling. Bezorging : perfect stipt op tijd ๐Ÿ‘

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten Maar we misten de boontjesmix die we altijd in het restaurant krijgen en de gyros was ook echt anders van smaak

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Goede hoeveelheid en goed van smaak. Het personeel/eigenaren van Sirtaki waren erg vriendelijk, nog even gekletst en zelfs een kerstkaartje meegekregen! Hartelijk dank!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed verzorgd ,goed op temperatuur. Bezorging was perfect. Een aanrader in Coronatijd.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en goed verpakt, voor herhaling vatbaar๐Ÿ‘๐Ÿ˜€

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere kipkapsalon gegeten, en zoals altijd hele vriendelijke service!